• no
 • en

Om informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og lignende teknologier, som f.eks. piksler på våre nettsider og andre digitale tjenester.

En informasjonskapsel er en tekstfil som inneholder en liten mengde informasjon som et nettsted kan sende til nettleseren din. Filen kan lagres på enheten som et anonymt merke som identifiserer enheten, men ikke deg.

Våre nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre og interesser. Vi bruker også denne informasjonen til å vise annonser som er relevante for deg, samt for analyseformål.

Du kan slå av de fleste informasjonskapslene i nettleseren din, men vær klar over at nettsidene våre da kanskje ikke fungerer som forventet.

Du finner linker til instruksjoner for de vanligste nettleserne under. Der hvor det ikke finnes norske veiledninger har vi linket til de engelske.

Om piksler

Et pikselmerke er et usynlig merke som vi kan plassere på innhold på nettstedene våre. Når du ser på innholdet, registrerer pikselmerket besøket. Pikselmerket brukes sammen med informasjonskapsler, og dersom du slår av disse, oppdager pikselmerket bare et anonymt besøk på nettstedet.

En ‘smart piksel’ er en liten grafikkfil som inneholder en unik identifikator som er innebygd i en e-post. Vi kan bruke smarte piksler i våre e-postkampanjer eller nyhetsbrev. De tillater oss å spore om e-posten ble åpnet, og å registrere f, eks hvilke ting man har klikket på i kampanjeinnholdet.

Dersom man har satt e-postklienten til ikke å laste ned bilder automatisk, vil ikke eventuelle piksler følge med. Om man aktivt laster ned bildene vil også pikslene følge med.

Under følger en oversikt over hvilke typer informasjonskapsler som benyttes, samt informasjon om hvordan de eventuelt kan blokkeres.

 • Plasseres av:

  Google Analytics

 • Formål:

  Hjelper oss å forstå hvordan nettsiden vår blir brukt, og for å måle hvor effektive våre markedsføringskampanjer er De kan også brukes for å tilpasse nettsiden vår til deg basert på valg du tidligere har tatt

 • Hvordan blokkere:

  Du kan selv melde deg ut fra denne type innsamling hos den som plasserer informasjonskapselen. 

  Google

 • Engebrets vei 3, 0275 Oslo

Les mer om hvordan vi behandler personvern og informasjonskapsler

Utvikling og design av Egde Consulting AS